26deco excellentwoonbeurs rotterdam 26 deco excellent woonbeurs
Blog

Art Letter Lab 26 DECO is at the most beautiful interior design and lifestyle event of the Netherlands

26 Deco designs the most original wall decoration and personalized luxury gifts. Suitable as a promotional gift or instead of a boring Christmas package.

From 14-17 September we present our Alphabet Art Photography at the EXCELLENT woonbeurs in AHOY Rotterdam.

De exclusieve openingsavond was een groot feest, zoals werd verwacht. Maar toch was het een verrassing om te zien welke enorme impact het totale samenspel van alle (inspiratie)stands en designwoningen, de weergaloze modeshow van Jerry Luxenburg en Salone della Moda en het uitmuntende optreden van zanger Ger Vos had op de hooggeëerde gasten. In het restaurant, waar de voorstellingen plaatsvonden, bleef geen vierkante meter onbenut. De heren in stijlvolle kleding, de dames in een prachtige jurken. Allen met een liefde voor wonen en leven en: met een stralende glimlach.

Gedurende de eerste beursdag die volgt, bleek het dit jaar nóg meer gevarieerde programma vol entertainment, wonen en lifestyle zijn vruchten af te werpen. Naast de schitterende designwoningen en prachtige inspiratiestands konden bezoekers ook compleet aangelegde tuinen, fraaie auto’s, jachten en sieraden bewonderen. Dit zeer brede aanbod op het gebied van wonen en leven werd gecompleteerd met de pijlers interieur & exterieur en kopen & verbouwen.

Op zaterdag 16 september en zondag 17 september kunnen de bezoekers genieten van een exclusieve modeshows van Salone della Moda. En genieten van de stijl, de glamour en de schitterende creaties die voorbijkwamen op de catwalk.

Zaterdag 16 september (12.00-19.00u):
* Break-dance act Group en de modeshows van designer Zouhair Benkabbou (Marokko) en Monica Creations (Congo)

* Live optredens van Dual Jam DJ Grand vleugel met Sander Tournier

*Schmidt Zeevis verzorgt weer de heerlijke visgerechten met kreeft als meest bepalende ingrediënt.

Zondag 17 september (12.00-18.00):
*Schmidt Zeevis verzorgt weer de heerlijke visgerechten met kreeft als meest bepalende ingrediënt.

*Live optredens van o.a. Dual Jam DJ Grand vleugel met Sander Tournier.

*2 modeshows: van designer Marina Klimchuk (Ukraine) en Anna Semionenko (Rusland) Zij worden begeleid door Shauntell Baumgard op viool.

Bezoek de EXCELLENT woonbeurs in AHOY Rotterdam en kom langs stand nummer 1 van 26 DECO. Daar kunt je ontdekken hoe je naam uitziet in de foto’s van bekende architectuurobjecten.

#26deco #excellentwoonbeurs

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *