Blog

5 Reasons To Visit Excellent woonbeurs

Van 14-17 september is de EXCELLENT woonbeurs, de luxe beurs vol prijzige hebbedingetjes, is dit jaar groter dan ooit. Het is in AHOY Rotterdam in de grote zaal 1. Naast de meest dure en exclusieve auto’s, leer en sieraden die ieder jaar te bewonderen zijn, is er aankomende 14 tot en met 17 september een extra ruimte vrijgemaakt voor een nieuwe entree. Het is bij binnenkomst niet meer doorstappen tot je de mooiste kunst in de grootst opgezette expositieruimte. Maar deze luxe kunstzinnige entree is niet de enige reden om een kijkje te nemen op de EXCELLENT woonbeurs.

  1. Netwerken als een pro

Op de EXCELLENT woonbeurs barst het van de ondernemers. Niet alleen telt de beurs ruim vierhonderd bedrijven die hun producten proberen te verkopen en promoten, nee, er lopen er ook nog eens duizenden rond. Een dagje rondstruinen tussen de Maserati’s en Tesla’s kan dus zomaar nieuwe contanten opleveren. Daarnaast organiseerde EXCELLENT woonbeurs op de eerste beursdag Vrijdag Business Day. Een dag die zeer in trek is bij de top van het zakenleven, een dag met tomeloze energie en vooral ondernemerszin. Live vanaf de beursvloer in Ahoy, BNR newsradio met Wilfred Genee ‘de journalistieke vrijdagmiddagborrel van Nederland’. Een netwerkevenement waar omstanders kunnen meekijken en luisteren. We hebben onze klanten en relaties uitgenodigd en zij hebben een unieke radio-ervaring beleefd!

  1. Mis geen enkele nieuwe lancering

Toonaangevende bedrijven gebruiken EXCELLENT woonbeurs vaak als hét podium om nieuwe lanceringen aan het grote publiek te presenteren. Niet alleen nationale bedrijven gebruiken dit podium, ook komen er vaak internationale lanceringen voorbij. Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen, dan is een bezoekje aan de EXCELLENT woonbeurs zeker moeite waard.

  1. Ontmoet de nieuwe spelers op de kunst- en luxe cadeaumarkt

Wat zou je geven aan een persoon die alles al heeft? Het is niet makkelijk im iets te verzinnen dat uniek en eigentijds is om te geven. Daarom introduceert EXCELLENT woonbeurs Art Letter Lab – 26 DECO – unieke en originele cadeaus en homedecoratie. Bestel een mooie fotolijst met de naam in professionele fotografie van objecten van architectuur die op letters lijken. De leukste en meest unieke muurdecoratie die elk interieur een eigen touch geeft! Het is een origineel leuk designcadeau voor verjaardag, housewarming, bruiloft of gewoon om je zelf te verwennen. Ook prima geschikt als relatiegeschenk, bedrijfsrepresentatie of kantoordecoratie. Maak je huis persoonlijk of geef het beste cadeau ooit met Alfabet Letter Art van 26 Deco.

  1. Voel je een multimiljonair

Naast het feit dat een bezoekje aan EXCELLENT woonbeurs een boost kan geven aan het netwerken, is het natuurlijk ook gewoon heel fijn om je een dag multimiljonair te voelen. Of je nu in de allernieuwste Tesla wil zitten, een horloge van Gassan Diamonds om je pols wilt van tienduizenden euro’s of een sterrenmaaltijd van Schmidt Zeevis wil eten. Niks is te gek.

  1. Wen aan jouw toekomst

Wie weet is al die luxe wel jouw toekomst. Het verleden heeft bewezen dat je met goed ondernemerschap ver kunt komen. Dus altijd de droom gehad om die ene dure auto te kopen? Wie weet is het eerder werkelijkheid dan je denkt. Kom vandaag nog naar AHOY Rotterdam en ontdek de mooie stands van de exposanten van de EXCELLENT woonbeurs, de heerlijke visgerechten van Schmidt Zeevis met kreeft als meest bepalende ingrediënt, live optredens van o.a. Dual Jam DJ Grand vleugel met Sander Tournier, twee modeshows: van designer Marina Klimchuk (Oekraïne) en Anna Semionenko (Rusland). Zij worden begeleid door Shauntell Baumgard op viool.

Fijne dag en we zien u bij stand nummer 1 van Art Letter Lab 26 DECO op de EXCELLENT woonbeurs!

#26deco #excellentwonenenleven

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *